Våra Tjänster

Vi utför byggnationer och renoveringar samt samarbetar med duktiga och erfarna entreprenörer för eventuella totalentreprenader. Vi kan erbjuda tjänster och produkter inom allt från trä och betong, till murning, smidesarbeten och plattsättning. Kontakta oss gärna angående kakelugnar och öppna spisar. Vi renoverar, säljer och bygger upp alla sorters kakelugnar och öppna spisar. I vår egen Prefabhall bygger vi delar av våra projekt under tak. Smidigt och kvalitetssäkrat.

Vi har egen båt för byggjobb i skärgården. Inget jobb är för stort eller för litet!
.

TRÄ & BETONG

Vi utför alla vanligt förekommande arbeten inom husbyggnationer när det gäller trä- och betongarbeten. Ombyggnation, Tillbyggnad, Nybyggnation, Renovering.

Vi utför även gjutning av betongplatta. Renovering av hus är en av våra specialiteter.

BYGGTJÄNSTER I SKÄRGÅRDEN

Vi utför alla typer av arbeten i skärgården. Vi har egen båt för transport av material och personal. Kontakta oss för ditt projekt i skärgården, vi har heltäckande resurser!

SKORSTENSRENOVERING

Vi gör vanliga skorstensrenoveringar samt är certifierade att utföra tätningar med Technoseal Kanalcement (ref nr 138844).

  • Renovering av en skorsten
  • Skorstensdragning med Technoseal

 

MURNING & PUTSNING

Vi gör reparationer och nyuppförande av murar och putskonstruktioner. Så oberoende om du behöver hjälp med murning av mur, fasad eller skorsten så kan vi hjälpa dig.

Vi utför även murning av vinkällare och dylikt.

KAKELUGNAR & BRASKAMINER

Vi renoverar, säljer och bygger upp alla sorters kakelugnar och öppna spisar. När det gäller spiskasetter har vi samarbete med flera lokala säljare som har ett brett sortiment och stort kunnande inom detta område. Tillsammans så kan vi erbjuda Er en helhetslösning med installation och alla eventuella ”kringarbeten” som krävs.

PREFABHALL SÖDERHAMN

Vi har en prefabhall där vi tillverkar delar och element till våra projekt.

Det bidrar till att höja vår kvalitésäkring, effektivitet och arbetsmiljöarbete.

KAKEL & KLINKERS

Vi gör alla typer av arbeten inom plattsättning med kakel och klinker och arbetar enligt PER’S branschregler.

Vi jobbar med allt från badrumsrenoveringar hos privatpersoner till mer omfattande golvarbeten i större lokaler.

FÖNSTERBYTEN

Vi utför fönsterbyten i både privata och kommersiella fastigheter. Inglasat uterum? Inga problem. Vi hjälper dig att beställa fönster, balkongdörrar, skjut- och vikpartier mm. Materialmässigt kan du välja mellan trä, aluminium eller PVC-fönster. Alla produkter måttbeställs på mm-nivå, anpassade efter just din fastighet.

RITNINGAR & PROJEKTERING

Vi gör handlingar för idéstadiet, bygglov och produktionen.